- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
100 גר' גבינה צהובה מעושנת חתוכה לקוביות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הספגטי לפי ההוראות שעל גבי השקית ולסנן..
-
2
בקערה שמים את כל הגבינות ומערבבים..
-
3
להוסיף את קוביות החמאה לספגטי (אין צורך להמיס).
-
4
בתבנית מלבנית ומשומנת מפזרים חצי מכמות הספגטי, מניחים את כל הגבינות המעורבבות, ועליהם מניחים את חצי כמות הספגטי שנותרה..
-
5
בקערה שמים 2 ביצים וחלב ולערבב במטרפה, מוסיפים שמנת, יוגורט ותבלינים ומערבבים ולפזר מעל שכבת הספגטי..
-
6
לאפות בחום 180 מעלות, כ-40-45 דקות..
-
7
בתיאבון.
1
לבשל את הספגטי לפי ההוראות שעל גבי השקית ולסנן..
2
בקערה שמים את כל הגבינות ומערבבים..
3
להוסיף את קוביות החמאה לספגטי (אין צורך להמיס).
4
בתבנית מלבנית ומשומנת מפזרים חצי מכמות הספגטי, מניחים את כל הגבינות המעורבבות, ועליהם מניחים את חצי כמות הספגטי שנותרה..
5
בקערה שמים 2 ביצים וחלב ולערבב במטרפה, מוסיפים שמנת, יוגורט ותבלינים ומערבבים ולפזר מעל שכבת הספגטי..
6
לאפות בחום 180 מעלות, כ-40-45 דקות..
7
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים