לןגן

פשטידת גבינה וספגטי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/12/2018 | 21:04
פשטידת גבינה וספגטי

תקציר המתכון: ארוחת ערב מושלמת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הספגטי לפי ההוראות שעל גבי השקית ולסנן.

  2. בקערה שמים את כל הגבינות ומערבבים.

  3. להוסיף את קוביות החמאה לספגטי (אין צורך להמיס)

  4. בתבנית מלבנית ומשומנת מפזרים חצי מכמות הספגטי, מניחים את כל הגבינות המעורבבות, ועליהם מניחים את חצי כמות הספגטי שנותרה.

  5. בקערה שמים 2 ביצים וחלב ולערבב במטרפה, מוסיפים שמנת, יוגורט ותבלינים ומערבבים ולפזר מעל שכבת הספגטי.

  6. לאפות בחום 180 מעלות, כ-40-45 דקות.

  7. בתיאבון