אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,412
צפיות

פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינה

המתכון של
פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינה

פשטידה טעימה ומומלצת כארוחת ערב ולאירוח

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 4 גזרים
  • 1/4 קופסת קוטג'
  • 1/4 קופסא גבינה לבנה
  • 50 גר' גבינת קממברט
  • 100 גר' גבינה צפתית עם קצח
  • 100 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 1/2 ליטר חלב
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט
  • חמאה לשימון התבנית
  • פירורי לחם
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור לחום של 180 מעלות..


  • 2

    בתוך קערה לבחוש היטב את החלב, הביצים השלמות, המלח והגבינות, לקלוף את תפוחי האדמה והגזר, לפרוס לפרוסות דקות ולשים לתוך החלב ולתבל בתבלינים..


  • 3

    למרוח תבנית פיירקס בחמאה לפזר מעט פירורי לחם, לצקת פנימה את התערובת לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ולאפות בתנור שחומם מראש כ-45 דקות או עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב..


1

לחמם תנור לחום של 180 מעלות..


2

בתוך קערה לבחוש היטב את החלב, הביצים השלמות, המלח והגבינות, לקלוף את תפוחי האדמה והגזר, לפרוס לפרוסות דקות ולשים לתוך החלב ולתבל בתבלינים..


3

למרוח תבנית פיירקס בחמאה לפזר מעט פירורי לחם, לצקת פנימה את התערובת לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ולאפות בתנור שחומם מראש כ-45 דקות או עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים