לןגן

פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/12/2018 | 19:36
פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינה

תקציר המתכון: פשטידה טעימה ומומלצת כארוחת ערב ולאירוח

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

  2. בתוך קערה לבחוש היטב את החלב, הביצים השלמות, המלח והגבינות, לקלוף את תפוחי האדמה והגזר, לפרוס לפרוסות דקות ולשים לתוך החלב ולתבל בתבלינים.

  3. למרוח תבנית פיירקס בחמאה לפזר מעט פירורי לחם, לצקת פנימה את התערובת לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ולאפות בתנור שחומם מראש כ-45 דקות או עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב.