- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ גס
-
200 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
-
200 גרם תפו"א מרוסק לפירה
-
-
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
-
-
ביצה קשה חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל כמה דקות לאחך מכן מוסיפים את הבטטה וממשיכים לטגן עד שהבטטה.
-
3
נהיית ממש עשויה ומוסיפים את האבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס .
-
4
2) מכבים את הגז ומוסיפים תפוחי-האדמה מרוסק לפירה וביצה קשה .
-
5
3) במחבת מטגנים את הברוקולי וגם מוסיפים אותו לסיר.
-
6
4)מקררים את התערובת לאחך מכן .
-
7
מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים.
-
8
5) מחממים סיר טפלון בקוטר .
-
9
16 ס"מ עם מעט שמן .
-
10
שופכים את התערובת ומשירים 2 עד 3 דקות על הגז .
-
11
ולאחר מכן מעבירים .
-
12
לתנור שחומם מראש ל180 כ 30 עד 35 דקות.
-
13
ומחלצים בקלי קלות כמו בסרטון .
-
14
בתאבון 😋.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל כמה דקות לאחך מכן מוסיפים את הבטטה וממשיכים לטגן עד שהבטטה.
3
נהיית ממש עשויה ומוסיפים את האבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס .
4
2) מכבים את הגז ומוסיפים תפוחי-האדמה מרוסק לפירה וביצה קשה .
5
3) במחבת מטגנים את הברוקולי וגם מוסיפים אותו לסיר.
6
4)מקררים את התערובת לאחך מכן .
7
מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים.
8
5) מחממים סיר טפלון בקוטר .
9
16 ס"מ עם מעט שמן .
10
שופכים את התערובת ומשירים 2 עד 3 דקות על הגז .
11
ולאחר מכן מעבירים .
12
לתנור שחומם מראש ל180 כ 30 עד 35 דקות.
13
ומחלצים בקלי קלות כמו בסרטון .
14
בתאבון 😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים