לןגן

פשטידת ברוקולי בטטה בצל וגמבה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/10/2018 | 20:18
פשטידת ברוקולי בטטה בצל  וגמבה

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה כמה דקות לאחך מכן מוסיפים את הבטטה

  2. 2)לאחר 5 דק של טיגון מוסיפים אבקת בצל ודבש

  3. 3) מוסיפים למחבת את הברוקולי וחצי כפית אגוז מוסקט ורבע כפית פלפל שחור גרוס

  4. 4)מכבים את הגז ומוסיפים את הפירה מערבבים מכניסים לקירור מוחלט

  5. 5)לאחך קירור של התערובת מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים

  6. 6) שופכים את התערבות לסיר ג'חנון בקוטר

  7. 16 ס"מ מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות

  8. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 עד 45 דקות