לןגן

פשטידת ברוקולי בטטה בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/10/2018 | 20:18
פשטידת ברוקולי בטטה בצל

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל כמה דקות לאחך מכן מוסיפים את הבטטה וממשיכים לטגן עד שהבטטה

  2. נהיית ממש עשויה ומוסיפים את האבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס

  3. 2) מכבים את הגז ומוסיפים תפוחי-האדמה מרוסק לפירה וביצה קשה

  4. 3) במחבת מטגנים את הברוקולי וגם מוסיפים אותו לסיר

  5. 4)מקררים את התערובת לאחך מכן

  6. מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים

  7. 5) מחממים סיר טפלון בקוטר

  8. 16 ס"מ עם מעט שמן

  9. שופכים את התערובת ומשירים 2 עד 3 דקות על הגז

  10. ולאחר מכן מעבירים

  11. לתנור שחומם מראש ל180 כ 30 עד 35 דקות

  12. ומחלצים בקלי קלות כמו בסרטון

  13. בתאבון 😋