- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3 כפות שיבולת שועל (אפשר קמח)
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל180 מעלות.
-
2
שוטפים את הברוקולי במסננת.
-
3
חותכים את הפטריות הטריות לחתיכות גדולות/בינוניות.
-
4
קוצצים את הבצל.
-
5
מגרדים את הקישוא בפומפיה וסוחטים מהנוזלים.
-
6
במחבת מטגנים את הבצל עם הפטריות והברוקולי ומוסיפים מלח ופלפל.
-
7
בקערה שמים את שאר המצרכים (לא לשכוח את הקישוא) ואת הירקות שטיגנו, מתבלים במעט מלח ופלפל כורכום וכף שטוחה אבקת מרק מערבבים היטב ויוצקים לתבנית פיירקס.
-
8
מכניסים את הפשטידה לתנור על 180 מעלות ל40 דק.
-
9
בתאבוןןן!!.
1
מחממים תנור ל180 מעלות.
2
שוטפים את הברוקולי במסננת.
3
חותכים את הפטריות הטריות לחתיכות גדולות/בינוניות.
4
קוצצים את הבצל.
5
מגרדים את הקישוא בפומפיה וסוחטים מהנוזלים.
6
במחבת מטגנים את הבצל עם הפטריות והברוקולי ומוסיפים מלח ופלפל.
7
בקערה שמים את שאר המצרכים (לא לשכוח את הקישוא) ואת הירקות שטיגנו, מתבלים במעט מלח ופלפל כורכום וכף שטוחה אבקת מרק מערבבים היטב ויוצקים לתבנית פיירקס.
8
מכניסים את הפשטידה לתנור על 180 מעלות ל40 דק.
9
בתאבוןןן!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים