אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

26,111
צפיות

פשטידת קישואים ובטטות מטריפה

המתכון של
פשטידת קישואים ובטטות מטריפה

טעימה ומתחסלת בצ'יק, פרווה ובקלי קלות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קופסת סלט קישואים מוכן של צבר (250 גר')
  • 2 קישואים קלופים ומגורדים גס (אם אין סלט קישואים אז 5 קישואים מגורדים)
  • 2 בטטות בינוניות קלופות ומגורדות גס
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן ב- 2 כפות שמן זית
  • 4 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בצל + 1 כף אבקת מרק עוף + מעט פלפל + מעט מלח
  • רבע כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • 1 כוס קמח רגיל או כוסמין
  • פירורי לחם לפיזור על הפשטידה (לא חייב)
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות..


  • 2

    לסחוט היטב את הקישואים והבטטות המגורדים ולהכניס לקערה..


  • 3

    להוסיף את סלט הקישואים.


  • 4

    להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים חוץ מפירורי הלחם ולערבב הכל לעיסה אחידה..


  • 5

    לשפוך לתבנית משומנת מרובעת או עגולה ולפזר מעט פירורי לחם למעלה..


  • 6

    להכניס לתנור ב- 200 מעלות כ- 20 דק', להוריד ל- 180 מעלות ולאפות עוד 50 דק' או עד שמשחימה ..


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות..


2

לסחוט היטב את הקישואים והבטטות המגורדים ולהכניס לקערה..


3

להוסיף את סלט הקישואים.


4

להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים חוץ מפירורי הלחם ולערבב הכל לעיסה אחידה..


5

לשפוך לתבנית משומנת מרובעת או עגולה ולפזר מעט פירורי לחם למעלה..


6

להכניס לתנור ב- 200 מעלות כ- 20 דק', להוריד ל- 180 מעלות ולאפות עוד 50 דק' או עד שמשחימה ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים