לןגן

פשטידת קישואים ובטטות מטריפה

מאת: אורית לוי, פורסם: 27/08/2018 | 14:37
פשטידת קישואים ובטטות מטריפה

תקציר המתכון: טעימה ומתחסלת בצ'יק, פרווה ובקלי קלות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות.

  2. לסחוט היטב את הקישואים והבטטות המגורדים ולהכניס לקערה.

  3. להוסיף את סלט הקישואים

  4. להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים חוץ מפירורי הלחם ולערבב הכל לעיסה אחידה.

  5. לשפוך לתבנית משומנת מרובעת או עגולה ולפזר מעט פירורי לחם למעלה.

  6. להכניס לתנור ב- 200 מעלות כ- 20 דק', להוריד ל- 180 מעלות ולאפות עוד 50 דק' או עד שמשחימה .