להרתיח 7 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה ! לצנן היטב ולקלף
למעוך לפירה,לתבל במלח,חצי כפית כורכום,חצי כפית בהרט קציצות ופלפל שחור ,לערבב היטב
אופן ההכנה
1
הכנת המלית.
2
לטגן בצל קצוץ קטן,להוסיף חצי קילו בשר טחון,חופן כוסברה קצוצה,כפית פפריקה,כפית בהרט או ראס אל חנות מלח ולפלפל ,לערבב עם מזלג עד לשינוי צבע בבשר ולצנן !.
3
בידיים רטובות לקרוץ עיגולים מהפירה להשטיח בכף היד את המחית ולמלא במרכז מהבשר לסגור קצוות לגלגל ולמעוך מעט.
4
2 בצים טרופות עם מעט מים זה נועד לדילול וכפית רסק עגבניות ..
5
פירורי לחם מוזהבים או קמח לבן ! ( בפסח קמח מצה ! ) עם שומשום.
6
לחמם שמן עמוק לטבול ראשית בקמח ולאחר בביצה ולטגן עד להשחמה מכל צד בתאבון אילנית בניזרי!! במידה ונישאר מכמות הבשר ניתן להקפיא בשקית לפעם הבאה.
1
הכנת המלית.
2
לטגן בצל קצוץ קטן,להוסיף חצי קילו בשר טחון,חופן כוסברה קצוצה,כפית פפריקה,כפית בהרט או ראס אל חנות מלח ולפלפל ,לערבב עם מזלג עד לשינוי צבע בבשר ולצנן !.
3
בידיים רטובות לקרוץ עיגולים מהפירה להשטיח בכף היד את המחית ולמלא במרכז מהבשר לסגור קצוות לגלגל ולמעוך מעט.
4
2 בצים טרופות עם מעט מים זה נועד לדילול וכפית רסק עגבניות ..
5
פירורי לחם מוזהבים או קמח לבן ! ( בפסח קמח מצה ! ) עם שומשום.
6
לחמם שמן עמוק לטבול ראשית בקמח ולאחר בביצה ולטגן עד להשחמה מכל צד בתאבון אילנית בניזרי!! במידה ונישאר מכמות הבשר ניתן להקפיא בשקית לפעם הבאה.