לןגן

בסטיל עם בשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/03/2018 | 09:42
בסטיל עם בשר טחון

תקציר המתכון: יאמי יאמי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המלית

  2. לטגן בצל קצוץ קטן,להוסיף חצי קילו בשר טחון,חופן כוסברה קצוצה,כפית פפריקה,כפית בהרט או ראס אל חנות מלח ולפלפל ,לערבב עם מזלג עד לשינוי צבע בבשר ולצנן !

  3. בידיים רטובות לקרוץ עיגולים מהפירה להשטיח בכף היד את המחית ולמלא במרכז מהבשר לסגור קצוות לגלגל ולמעוך מעט

  4. 2 בצים טרופות עם מעט מים זה נועד לדילול וכפית רסק עגבניות .

  5. פירורי לחם מוזהבים או קמח לבן ! ( בפסח קמח מצה ! ) עם שומשום

  6. לחמם שמן עמוק לטבול ראשית בקמח ולאחר בביצה ולטגן עד להשחמה מכל צד בתאבון אילנית בניזרי!! במידה ונישאר מכמות הבשר ניתן להקפיא בשקית לפעם הבאה