תקציר המתכון: יאמי יאמי
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנת המלית
לטגן בצל קצוץ קטן,להוסיף חצי קילו בשר טחון,חופן כוסברה קצוצה,כפית פפריקה,כפית בהרט או ראס אל חנות מלח ולפלפל ,לערבב עם מזלג עד לשינוי צבע בבשר ולצנן !
בידיים רטובות לקרוץ עיגולים מהפירה להשטיח בכף היד את המחית ולמלא במרכז מהבשר לסגור קצוות לגלגל ולמעוך מעט
2 בצים טרופות עם מעט מים זה נועד לדילול וכפית רסק עגבניות .
פירורי לחם מוזהבים או קמח לבן ! ( בפסח קמח מצה ! ) עם שומשום
לחמם שמן עמוק לטבול ראשית בקמח ולאחר בביצה ולטגן עד להשחמה מכל צד בתאבון אילנית בניזרי!! במידה ונישאר מכמות הבשר ניתן להקפיא בשקית לפעם הבאה