אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

847
צפיות

פשטידת תפוח"א ושלל ירקות

המתכון של
פשטידת תפוח"א ושלל ירקות

פשטידת תפוח"א ושלל ירקות כל כך טעימה שמתחסלת בשנייה !! ❤

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 תפוח"א בינוניים
  • 5 ביצים
  • כוס קמח (ספל)
  • 4 כפות פירורי לחם
  • כף מזולה
  • 1 שקית אבקת אפייה ( כ-2 כפיות)
  • 2 גזרים בינוניים
  • 1 כרובית בינונית
  • חצי שקית ברוקולי קפוא
  • 4 שיני שום
  • מלח, פלפל, כורכום, מרק עוף ואבקת שום
אופן ההכנה
  • 1

    קולפים את התפוח"א וחותכים לקוביות גדולות .


  • 2

    קולפים וחותכים את הגזרים לקוביות קטנות.


  • 3

    את הפרחי כרובית חותכים לחצי.


  • 4

    ומבשלים הכל בסיר עם מים רותחים.


  • 5

    מוסיפים גם את הברוקולי הקפוא .


  • 6

    מבשלים הכל עד שמוכן .


  • 7

    מה שמוכן לפני , מוציאים לפני כן (הברוקולי והגזר).


  • 8

    אחרי שהכל מוכן את התפוח"א מרסקים לפירה ומוסיפים לו כף מזולה.


  • 9

    גם את הברוקולי חותכים לחצי .


  • 10

    את השיני שום קולפים וחותכים לחתיכות קטנות.


  • 11

    מערבבים הכל ביחד עם התבלינים , הקמח , הביצים, פירורי הלחם והאבקת אפייה ..


  • 12

    משמנים תבנית אלומיניום עגולה בקוטר 28 ושופכים את כל התערובת לתבנית .


  • 13

    מסדרים ומשטחים.


  • 14

    ליופי נשים 4 פלחי ברוקולי למעלה כמו בתמונה .


  • 15

    נאפה בתנור של 200° עד שמשחים מלמעלה .


  • 16

    נוציא את התבנית ונוריד את התבנית בצד כך שכל הפשטידה תהיה חשופה .


  • 17

    ונכניס שוב פעם לתנור שגם צידי הפשטידה ישחימו מעט.


  • 18

    בתיאבון ! ❤.


1

קולפים את התפוח"א וחותכים לקוביות גדולות .


2

קולפים וחותכים את הגזרים לקוביות קטנות.


3

את הפרחי כרובית חותכים לחצי.


4

ומבשלים הכל בסיר עם מים רותחים.


5

מוסיפים גם את הברוקולי הקפוא .


6

מבשלים הכל עד שמוכן .


7

מה שמוכן לפני , מוציאים לפני כן (הברוקולי והגזר).


8

אחרי שהכל מוכן את התפוח"א מרסקים לפירה ומוסיפים לו כף מזולה.


9

גם את הברוקולי חותכים לחצי .


10

את השיני שום קולפים וחותכים לחתיכות קטנות.


11

מערבבים הכל ביחד עם התבלינים , הקמח , הביצים, פירורי הלחם והאבקת אפייה ..


12

משמנים תבנית אלומיניום עגולה בקוטר 28 ושופכים את כל התערובת לתבנית .


13

מסדרים ומשטחים.


14

ליופי נשים 4 פלחי ברוקולי למעלה כמו בתמונה .


15

נאפה בתנור של 200° עד שמשחים מלמעלה .


16

נוציא את התבנית ונוריד את התבנית בצד כך שכל הפשטידה תהיה חשופה .


17

ונכניס שוב פעם לתנור שגם צידי הפשטידה ישחימו מעט.


18

בתיאבון ! ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים