לןגן

פשטידת תפוח"א ושלל ירקות

מאת: זהבה מור, פורסם: 05/03/2018 | 04:39
פשטידת תפוח"א ושלל ירקות

תקציר המתכון: פשטידת תפוח"א ושלל ירקות כל כך טעימה שמתחסלת בשנייה !! ❤

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוח"א וחותכים לקוביות גדולות

  2. קולפים וחותכים את הגזרים לקוביות קטנות

  3. את הפרחי כרובית חותכים לחצי

  4. ומבשלים הכל בסיר עם מים רותחים

  5. מוסיפים גם את הברוקולי הקפוא

  6. מבשלים הכל עד שמוכן

  7. מה שמוכן לפני , מוציאים לפני כן (הברוקולי והגזר)

  8. אחרי שהכל מוכן את התפוח"א מרסקים לפירה ומוסיפים לו כף מזולה

  9. גם את הברוקולי חותכים לחצי

  10. את השיני שום קולפים וחותכים לחתיכות קטנות

  11. מערבבים הכל ביחד עם התבלינים , הקמח , הביצים, פירורי הלחם והאבקת אפייה .

  12. משמנים תבנית אלומיניום עגולה בקוטר 28 ושופכים את כל התערובת לתבנית

  13. מסדרים ומשטחים

  14. ליופי נשים 4 פלחי ברוקולי למעלה כמו בתמונה

  15. נאפה בתנור של 200° עד שמשחים מלמעלה

  16. נוציא את התבנית ונוריד את התבנית בצד כך שכל הפשטידה תהיה חשופה

  17. ונכניס שוב פעם לתנור שגם צידי הפשטידה ישחימו מעט

  18. בתיאבון ! ❤