אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,640
צפיות

פשטידת בטטה גמבה ובצל

המתכון של
פשטידת בטטה גמבה ובצל

פשוט wowww רק לאוהבי פשטידות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • חצי גמבה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כף דבש
  • 1 כף אבקת בצל
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 5 ביצים M
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1 תפו"א מבושל ומרוסק לפירה
  • חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל גמבה ובטטה עד להזהבה .


  • 2

    2) מכניסים את כל השאר חוץ מהכוסברה ומטגנים עד להתרכרות של הבטטה, מכניסים את הכוסברה ועוד 2 דק על הגז ומכבים .


  • 3

    3) מכניסים לקירור מוחלט לאחר מכן מכניסים את הביצים אחד אחד מערבבים לאחר מכן את הקמח שוב ערבוב האחרון ,.


  • 4

    4) משמנים סיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דקות.


1

1) מטגנים את הבצל גמבה ובטטה עד להזהבה .


2

2) מכניסים את כל השאר חוץ מהכוסברה ומטגנים עד להתרכרות של הבטטה, מכניסים את הכוסברה ועוד 2 דק על הגז ומכבים .


3

3) מכניסים לקירור מוחלט לאחר מכן מכניסים את הביצים אחד אחד מערבבים לאחר מכן את הקמח שוב ערבוב האחרון ,.


4

4) משמנים סיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים