לןגן

פשטידת בטטה גמבה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/01/2018 | 03:25
פשטידת בטטה גמבה ובצל

תקציר המתכון: פשוט wowww רק לאוהבי פשטידות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל גמבה ובטטה עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את כל השאר חוץ מהכוסברה ומטגנים עד להתרכרות של הבטטה, מכניסים את הכוסברה ועוד 2 דק על הגז ומכבים

  3. 3) מכניסים לקירור מוחלט לאחר מכן מכניסים את הביצים אחד אחד מערבבים לאחר מכן את הקמח שוב ערבוב האחרון ,

  4. 4) משמנים סיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דקות