1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון.
3
2) מכניסים את שאר הדברים ללא בטטה ומערבבים , .
4
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,שמים קצת מלית מעל ומפזרים בטטה ושוב מניחים עלי לזניה ושוב מלית ושוב בטטה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית .
5
3)אופן ההכנת הרוטב.
6
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
7
ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים את כל התבנית.
8
4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
9
⏲.
10
בתאבון.
1
מתכון📋מהמזנון הפרטי .
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון.
3
2) מכניסים את שאר הדברים ללא בטטה ומערבבים , .
4
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,שמים קצת מלית מעל ומפזרים בטטה ושוב מניחים עלי לזניה ושוב מלית ושוב בטטה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית .
5
3)אופן ההכנת הרוטב.
6
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
7
ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים את כל התבנית.
8
4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.