לןגן

לזניה פטריות ובטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/12/2017 | 03:32
לזניה פטריות ובטטה

תקציר המתכון: כל מילה 👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון📋מהמזנון הפרטי

  2. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון

  3. 2) מכניסים את שאר הדברים ללא בטטה ומערבבים ,

  4. מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,שמים קצת מלית מעל ומפזרים בטטה ושוב מניחים עלי לזניה ושוב מלית ושוב בטטה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית

  5. 3)אופן ההכנת הרוטב

  6. מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית

  7. ושופכים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים 5 דק🕐ושופכים את כל התבנית

  8. 4) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  9. בתאבון