במידה ומשתמשים בטרי חצי כרובית חצי ברוקולי לפרק לפרחים להרתיח 15 דקות ולסנן היטב ולחתוך רצועות לאורך
חצי שקית ברוקולי פרוסים גס לאורך
חצי שקית כרובית פרוסים גס לאורך
להשרות במסננת עד לסינון נוזלים
4 בצים טרופות היטב
חצי כוס טחינה גולמית (זה במקום הקמח)
כפית אבקת אפיה
מעט שמיר קצוץ
מעט פטרוזליה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים קטן
תבלינים
מלח ,פלפל שחור גרוס , חצי כפית תבלין צ'ילי גרוס (לא חייב)
אופן ההכנה
1
את הבצים יש לטרוף היטב עם מטרפה ידנית למספר דקות , נוסיף את הטחינה ונטרוף היטב , נוסיף את שאר הירקות כולל הברוקולי והכרובית נערבב היטב עד להטמעת הבלילה .
2
נרסס ספריי שמן בתבנית אינגליש קייק נמזוג את הבלילה , נרסס שוב למעלה ספריי שמן נפזר שומשום לקישוט , נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 40 דקות ..
3
שימו לב אין שמן בבלילה ואין קמח פשטידה מצוינת לדיאטה 💖.
1
את הבצים יש לטרוף היטב עם מטרפה ידנית למספר דקות , נוסיף את הטחינה ונטרוף היטב , נוסיף את שאר הירקות כולל הברוקולי והכרובית נערבב היטב עד להטמעת הבלילה .
2
נרסס ספריי שמן בתבנית אינגליש קייק נמזוג את הבלילה , נרסס שוב למעלה ספריי שמן נפזר שומשום לקישוט , נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 40 דקות ..
3
שימו לב אין שמן בבלילה ואין קמח פשטידה מצוינת לדיאטה 💖.