פשטידת כרובית וברוקולי פרווה
מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 02/11/2017 | 03:39
תקציר המתכון:
ללא קמח
ללא שמן
וטעימה להפליא 👌
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
השתמשתי בכרובית וברוקולי קפואים
-
מאת אילנית בניזרי
-
במידה ומשתמשים בטרי חצי כרובית חצי ברוקולי לפרק לפרחים להרתיח 15 דקות ולסנן היטב ולחתוך רצועות לאורך
-
חצי שקית ברוקולי פרוסים גס לאורך
-
חצי שקית כרובית פרוסים גס לאורך
-
להשרות במסננת עד לסינון נוזלים
-
4 בצים טרופות היטב
-
חצי כוס טחינה גולמית (זה במקום הקמח)
-
כפית אבקת אפיה
-
מעט שמיר קצוץ
-
מעט פטרוזליה קצוצה
-
2 בצלים ירוקים קצוצים קטן
-
תבלינים
-
מלח ,פלפל שחור גרוס , חצי כפית תבלין צ'ילי גרוס (לא חייב)
אופן הכנה
-
את הבצים יש לטרוף היטב עם מטרפה ידנית למספר דקות , נוסיף את הטחינה ונטרוף היטב , נוסיף את שאר הירקות כולל הברוקולי והכרובית נערבב היטב עד להטמעת הבלילה
-
נרסס ספריי שמן בתבנית אינגליש קייק נמזוג את הבלילה , נרסס שוב למעלה ספריי שמן נפזר שומשום לקישוט , נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 40 דקות .
-
שימו לב אין שמן בבלילה ואין קמח פשטידה מצוינת לדיאטה 💖