1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק⏲ תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור❄מוחלט .
2
2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח.
3
3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת.
4
4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש.
5
ל 180 מעלות🎚.
6
כ35 עד 40 דק⏲.
7
בהצלחה.
8
Jacqueline fadelon.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק⏲ תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור❄מוחלט .
2
2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח.
3
3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת.
4
4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש.