לןגן

פשטידת בטטה וגבינת שמנת ובצל עטופה בבצק מלווח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/09/2017 | 04:40
פשטידת בטטה וגבינת שמנת  ובצל עטופה בבצק מלווח

תקציר המתכון: כל מילה.......

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הבטטה ואת התבלינים ומטגנים כעוד 5 דק⏲ תוך כדי ערבוב ,מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה ומערבבים , מכניסים לקירור❄מוחלט

  2. 2)מוציאים את התערובת ומכניסים את הביצים אחד אחד ומערבבים לאחר מכן את הקמח

  3. 3)מרדדים עלי אחד של מלווח ומניחים אותו בסיר טפלון משומן בקוטר 14ס"מ וחותכים את השוליים ושופכים את התערובת

  4. 4) מרדדים את העלי השני וחותכים עיגול בקוטר הסיר ומניחים מעל ואופים בתנור שחומם מראש

  5. ל 180 מעלות🎚

  6. כ35 עד 40 דק⏲

  7. בהצלחה

  8. Jacqueline fadelon