הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההלזניה של מירי, הלהיט במשפחה לקטנים ולגדולים, ניתן להכין גם עם עלי לזניה, אצלנו לא מוותרים על ספגטי.
לבשל את הספגטי במים ומלח, לסנן ולצנן.
להכין את הבלילות בשתי קערות נפרדות:.
קערה 1: גבינות קוטג', ביצים, מלח ופלפל.
קערה 2: רסק עגבניות, שום, אורגנו.
בתבנית מלבנית, רצוי בזכוכית שקופה, בונים את שכבות הלזניה:.
לשטח 1/2 מכמות הספגטי, על זה לשפוך 1/2 מכמות קערת הגבינות ומעל למרוח 1/2 מכמות קערת הרסק..
לפזר מעל גבינה צהובה ולחזור על השלבים עם מה שנשאר. גבינות ואחכ רסק..
ושוב לפזר מעל גבינה צהובה בנדיבות..
לאפות בתנור בחום בינוני כ-15-20 דק'..
מעדן!!!.