תקציר המתכון: הלזניה של מירי, הלהיט במשפחה לקטנים ולגדולים, ניתן להכין גם עם עלי לזניה, אצלנו לא מוותרים על ספגטי.
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבשל את הספגטי במים ומלח, לסנן ולצנן
להכין את הבלילות בשתי קערות נפרדות:
קערה 1: גבינות קוטג', ביצים, מלח ופלפל
קערה 2: רסק עגבניות, שום, אורגנו
בתבנית מלבנית, רצוי בזכוכית שקופה, בונים את שכבות הלזניה:
לשטח 1/2 מכמות הספגטי, על זה לשפוך 1/2 מכמות קערת הגבינות ומעל למרוח 1/2 מכמות קערת הרסק.
לפזר מעל גבינה צהובה ולחזור על השלבים עם מה שנשאר. גבינות ואחכ רסק.
ושוב לפזר מעל גבינה צהובה בנדיבות.
לאפות בתנור בחום בינוני כ-15-20 דק'.
מעדן!!!