לןגן

לזניית גבינות

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/09/2017 | 21:36
לזניית גבינות

תקציר המתכון: הלזניה של מירי, הלהיט במשפחה לקטנים ולגדולים, ניתן להכין גם עם עלי לזניה, אצלנו לא מוותרים על ספגטי.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הספגטי במים ומלח, לסנן ולצנן

  2. להכין את הבלילות בשתי קערות נפרדות:

  3. קערה 1: גבינות קוטג', ביצים, מלח ופלפל

  4. קערה 2: רסק עגבניות, שום, אורגנו

  5. בתבנית מלבנית, רצוי בזכוכית שקופה, בונים את שכבות הלזניה:

  6. לשטח 1/2 מכמות הספגטי, על זה לשפוך 1/2 מכמות קערת הגבינות ומעל למרוח 1/2 מכמות קערת הרסק.

  7. לפזר מעל גבינה צהובה ולחזור על השלבים עם מה שנשאר. גבינות ואחכ רסק.

  8. ושוב לפזר מעל גבינה צהובה בנדיבות.

  9. לאפות בתנור בחום בינוני כ-15-20 דק'.

  10. מעדן!!!