אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,490
צפיות

פשטידת בטטה אפונה ובצל

המתכון של
פשטידת בטטה אפונה ובצל

מושלם לארוחת בוקר בשבת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל קצוץ קצוץ
  • 1 בטטה מבושלת וחתוכה לקוביות
  • 1 כוס אפונה אפונה של
  • סנפרוסט
  • ביצה קשה חתוך גס
  • 1 כף קמח
  • 4 ביצים
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף דבש
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה גזר .


  • 2

    ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים ומבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור .


  • 3

    2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים .


  • 4

    3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ .


  • 5

    ואופים בתנור שחומם מראש.


  • 6

    ל 180 מעלות בן 35 עד 40 דק .


  • 7

    בהצלחה לכולם.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה גזר .


2

ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים ומבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור .


3

2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים .


4

3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ .


5

ואופים בתנור שחומם מראש.


6

ל 180 מעלות בן 35 עד 40 דק .


7

בהצלחה לכולם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים