לןגן

פשטידת בטטה אפונה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/08/2017 | 10:30
פשטידת בטטה אפונה ובצל

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר בשבת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה גזר

  2. ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים ומבשלים עוד 5 דק⏱ ומכניסים לקירור

  3. 2)מכניסים את הביצים והקמח , מערבבים עד שאין גושים

  4. 3) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ

  5. ואופים בתנור שחומם מראש

  6. ל 180 מעלות בן 35 עד 40 דק

  7. בהצלחה לכולם