אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,913
צפיות

פשטידת תפו"א עם בשר טחון

המתכון של
פשטידת תפו"א עם בשר טחון

פשטידת תפו"א עם בשר גרסה אחרת לקובה פטטה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפו"א קלופים ומבושלים במים
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 כפות גדושות פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • כפית וחצי פלפל שחור
  • 2 כפיות בהרט של קובה
  • 1/4 כפית קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    מסננים את תפו"א ומועכים לפירה..


  • 2

    אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..


  • 3

    לקרר את הבשר..


  • 4

    בתבנית חד פעמית משטחים את פירה התפו"א מוסיפים מעל את הבשר הטחון..


  • 5

    מכסים את הבשר טחון עם שכבה נוספת של פירה חותכים למעויינים או ריבועים מברישים בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה. בערך חצי עד 3/4 שעה..


  • 6

    שדרוג מעולה לקובה הפטטה הידועה במקום להכין קובות ולטגן מכינים פשטידה ואופים בריא ופחות משמין..


  • 7

    טעים כדאי להכין לא תתאכזבו.


1

מסננים את תפו"א ומועכים לפירה..


2

אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..


3

לקרר את הבשר..


4

בתבנית חד פעמית משטחים את פירה התפו"א מוסיפים מעל את הבשר הטחון..


5

מכסים את הבשר טחון עם שכבה נוספת של פירה חותכים למעויינים או ריבועים מברישים בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה. בערך חצי עד 3/4 שעה..


6

שדרוג מעולה לקובה הפטטה הידועה במקום להכין קובות ולטגן מכינים פשטידה ואופים בריא ופחות משמין..


7

טעים כדאי להכין לא תתאכזבו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים