לןגן

פשטידת תפו"א עם בשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/07/2017 | 08:48
פשטידת תפו"א עם בשר טחון

תקציר המתכון: פשטידת תפו"א עם בשר גרסה אחרת לקובה פטטה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסננים את תפו"א ומועכים לפירה.

  2. אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה.

  3. לקרר את הבשר.

  4. בתבנית חד פעמית משטחים את פירה התפו"א מוסיפים מעל את הבשר הטחון.

  5. מכסים את הבשר טחון עם שכבה נוספת של פירה חותכים למעויינים או ריבועים מברישים בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה. בערך חצי עד 3/4 שעה.

  6. שדרוג מעולה לקובה הפטטה הידועה במקום להכין קובות ולטגן מכינים פשטידה ואופים בריא ופחות משמין.

  7. טעים כדאי להכין לא תתאכזבו