- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק פריך
-
2 כוסות קמח רגיל (לא תופח)
-
-
-
-
-
מלית
-
-
2 סלסילות פטריות שמפניון - חתוכות לרצועות
-
רוטב פטריות - שקית של אסם 30 גר'
-
-
-
150 גר' גבינה צהובה מגוררת - אפשר 3 סוגי גבינות : קצקבל, גבינת עיזים או טל העמק
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק : מערבבים את מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק רך ונעים.
-
2
משטחים את הבצק בתבנית פאי בגודל 26 בתחתית התבנית וגם בדפנות. מכניסים את התבנית למקפיא ל-15 דקות.
-
3
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מחוררים את הבצק עם קיסם כדי שהבצק לא יתנפח.
-
4
אופים את הבצק כ-20 עד 25 דקות בחום 170 מעלות, עד שיזהיב.
-
5
מכינים את המלית : מטגנים את הבצל הקצוץ עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן.
-
6
כשמתחלף צבע הפטריות להוסיף את רוטב הפטריות, אפשר להוסיף מעט פלפל שחור ומלח (אני לא הוספתי) .
-
7
לכבות את האש. להוסיף את השמנת, הביצים ואת הגבינות.
-
8
שופכים את המלית על הבצק האפוי ואופים כ- 30 דקות ב- 170 מעלות (טורבו) .
1
מכינים את הבצק : מערבבים את מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק רך ונעים.
2
משטחים את הבצק בתבנית פאי בגודל 26 בתחתית התבנית וגם בדפנות. מכניסים את התבנית למקפיא ל-15 דקות.
3
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מחוררים את הבצק עם קיסם כדי שהבצק לא יתנפח.
4
אופים את הבצק כ-20 עד 25 דקות בחום 170 מעלות, עד שיזהיב.
5
מכינים את המלית : מטגנים את הבצל הקצוץ עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן.
6
כשמתחלף צבע הפטריות להוסיף את רוטב הפטריות, אפשר להוסיף מעט פלפל שחור ומלח (אני לא הוספתי) .
7
לכבות את האש. להוסיף את השמנת, הביצים ואת הגבינות.
8
שופכים את המלית על הבצק האפוי ואופים כ- 30 דקות ב- 170 מעלות (טורבו) .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים