לןגן

קיש פטריות עם גבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/07/2017 | 11:01
קיש פטריות עם גבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק פריך

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק : מערבבים את מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק רך ונעים

  2. משטחים את הבצק בתבנית פאי בגודל 26 בתחתית התבנית וגם בדפנות. מכניסים את התבנית למקפיא ל-15 דקות

  3. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מחוררים את הבצק עם קיסם כדי שהבצק לא יתנפח

  4. אופים את הבצק כ-20 עד 25 דקות בחום 170 מעלות, עד שיזהיב

  5. מכינים את המלית : מטגנים את הבצל הקצוץ עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן

  6. כשמתחלף צבע הפטריות להוסיף את רוטב הפטריות, אפשר להוסיף מעט פלפל שחור ומלח (אני לא הוספתי)

  7. לכבות את האש. להוסיף את השמנת, הביצים ואת הגבינות

  8. שופכים את המלית על הבצק האפוי ואופים כ- 30 דקות ב- 170 מעלות (טורבו)