- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
-
-
-
-
1 תפו"א מבושל וחתוך לקוביות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הלקט ירקות , תפו"א ואת התבלינים ומטגנים עוד 5 דק⏱.
-
2
2) מכניסים את התערובת למקפיא לקירור מוחלט .
-
3
3) מכניסים את הקמח ומערבבים ואת הביצים .
-
4
4) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ, שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש .
-
5
ל 180 מעלות כ35 דק ⏱מקררים ומגישים.
1
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הלקט ירקות , תפו"א ואת התבלינים ומטגנים עוד 5 דק⏱.
2
2) מכניסים את התערובת למקפיא לקירור מוחלט .
3
3) מכניסים את הקמח ומערבבים ואת הביצים .
4
4) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ, שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש .
5
ל 180 מעלות כ35 דק ⏱מקררים ומגישים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים