לןגן

פשטידת לקט ירקות ותפו"א

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/06/2017 | 15:08
פשטידת לקט ירקות ותפו"א

תקציר המתכון: מהירה להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הלקט ירקות , תפו"א ואת התבלינים ומטגנים עוד 5 דק⏱

  2. 2) מכניסים את התערובת למקפיא לקירור מוחלט

  3. 3) מכניסים את הקמח ומערבבים ואת הביצים

  4. 4) משמנים סיר טפלון בקוטר 14 ס"מ, שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש

  5. ל 180 מעלות כ35 דק ⏱מקררים ומגישים