אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,666
צפיות

פשטידת בטטה ולבבות דקל

המתכון של
פשטידת בטטה ולבבות דקל

מעניין ביותר

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
  • פשטידה פטטה ולבבות דקל
  • מצרכים הדרושים
  • 1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 6 בצים
  • 4 כפות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 בצים קשות קצוצים
  • 3 לבבות דקל חתוך לפרוסות
  • 2 כפות אבקת בצל
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .


  • 3

    2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד .


  • 4

    3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק.


  • 5

    ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱.


  • 6

    בהצלחה ובתאבון 😊.


1

.


2

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה .


3

2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד .


4

3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק.


5

ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱.


6

בהצלחה ובתאבון 😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים