לןגן

פשטידת בטטה ולבבות דקל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/04/2017 | 18:13
פשטידת בטטה ולבבות דקל

תקציר המתכון: מעניין ביותר

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2)מכבים את גז ומכניסים את הבטטה, לבבות דקל, בצים קשות ואת התבלינים , ממתינים לקירור מוחלט ומכניסים את הביצים ורק בסוף את הקמח , מערבבים עד לאיחוד

  3. 3) שופכים את הבלילה לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אנגליש קייק

  4. ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ40 דק⏱

  5. בהצלחה ובתאבון 😊