אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,673
צפיות

תפוח אדמה בתנור מוקרם

המתכון של
תפוח אדמה בתנור מוקרם

תפוח אדמה בתנור מוקרם כמו שעוד לא טעמתם!!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה
  • בצל
  • שמן זית
  • 2שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • סלסלת פטריות טריות
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3 כפות מרק פטריות
  • רבע כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    לחצות את התפוחי אדמה לשניים ולהרתיח אותם 20 דק' עד חצי שעה במיים עם מלח..


  • 2

    להוציא אחד אחד לסדר בתבנית .


  • 3

    לבזוק מעל שמן זית בנדיבות ולהכניס לתנור להשחמה..


  • 4

    במקביל לטגן בצל להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן על להשחמה להוסיף חצי כפית סוכר עד שהכל מתקרמל ...


  • 5

    להוסיף את השמנת מתוקה לערבב תוך כדי להוסיף מרק פטריות אגוז מוסקט מלח פלפל..


  • 6

    **להיזהר עם מלח כי האבקת פטריות מלוחה וגם הרתחנו את התפוח אדמה במי מלח***.


  • 7

    להוסיף את החלב להמשיך לערבב על אש נמוכה 3 דק' ולכבות . .


  • 8

    כשהתפוח אדמה מוכן לשפוך מעל.


  • 9

    אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה למי שאוהב...(אצלי פחות אוהבים).


1

לחצות את התפוחי אדמה לשניים ולהרתיח אותם 20 דק' עד חצי שעה במיים עם מלח..


2

להוציא אחד אחד לסדר בתבנית .


3

לבזוק מעל שמן זית בנדיבות ולהכניס לתנור להשחמה..


4

במקביל לטגן בצל להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן על להשחמה להוסיף חצי כפית סוכר עד שהכל מתקרמל ...


5

להוסיף את השמנת מתוקה לערבב תוך כדי להוסיף מרק פטריות אגוז מוסקט מלח פלפל..


6

**להיזהר עם מלח כי האבקת פטריות מלוחה וגם הרתחנו את התפוח אדמה במי מלח***.


7

להוסיף את החלב להמשיך לערבב על אש נמוכה 3 דק' ולכבות . .


8

כשהתפוח אדמה מוכן לשפוך מעל.


9

אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה למי שאוהב...(אצלי פחות אוהבים).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים