לןגן

תפוח אדמה בתנור מוקרם

מאת: מיטל חיות, פורסם: 29/09/2016 | 15:07
תפוח אדמה בתנור מוקרם

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור מוקרם כמו שעוד לא טעמתם!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחצות את התפוחי אדמה לשניים ולהרתיח אותם 20 דק' עד חצי שעה במיים עם מלח.

  2. להוציא אחד אחד לסדר בתבנית

  3. לבזוק מעל שמן זית בנדיבות ולהכניס לתנור להשחמה.

  4. במקביל לטגן בצל להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן על להשחמה להוסיף חצי כפית סוכר עד שהכל מתקרמל ..

  5. להוסיף את השמנת מתוקה לערבב תוך כדי להוסיף מרק פטריות אגוז מוסקט מלח פלפל.

  6. **להיזהר עם מלח כי האבקת פטריות מלוחה וגם הרתחנו את התפוח אדמה במי מלח***

  7. להוסיף את החלב להמשיך לערבב על אש נמוכה 3 דק' ולכבות .

  8. כשהתפוח אדמה מוכן לשפוך מעל

  9. אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה למי שאוהב...(אצלי פחות אוהבים)