- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
6 פטריות שמפניון / פורטובלו למילוי
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
יש לקטום את רגלי הפטריות ולקצוץ אותן..
-
2
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה ולהוסיף את רגליי הפטריות הקצוצות והתבלינים..
-
3
בקערה להוסיף את הגבינות לערבב טוב ולהוסיף את הבצל ורגליי הפטריות שטיגנו..
-
4
למלא את הפטריות לסדר בתבנית עם נייר אפיה. ולתנור 180 מעלות כחצי שעה..
1
יש לקטום את רגלי הפטריות ולקצוץ אותן..
2
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה ולהוסיף את רגליי הפטריות הקצוצות והתבלינים..
3
בקערה להוסיף את הגבינות לערבב טוב ולהוסיף את הבצל ורגליי הפטריות שטיגנו..
4
למלא את הפטריות לסדר בתבנית עם נייר אפיה. ולתנור 180 מעלות כחצי שעה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים