לןגן

פטריות ממולאות בגבינות

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 21/08/2016 | 15:20
פטריות ממולאות בגבינות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לקטום את רגלי הפטריות ולקצוץ אותן.

  2. לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה ולהוסיף את רגליי הפטריות הקצוצות והתבלינים.

  3. בקערה להוסיף את הגבינות לערבב טוב ולהוסיף את הבצל ורגליי הפטריות שטיגנו.

  4. למלא את הפטריות לסדר בתבנית עם נייר אפיה. ולתנור 180 מעלות כחצי שעה.