הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרתיחים חבילה פסטה לפי הוראות יצרן (כל צורה שתבחרו), מסננים היטב ומניחים בצד.
קוצצים בסלייסר 2 בצלים גדולים ופרסה אחת, מטגנים במעט שמן למשך רבע שעה.
מוסיפים חבילת פטריות טריה וחתוכה לפרוסות, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כפית אגוז מוסקט, לאחר 10 דקות מוסיפים 2 שמנת לבישול, מביאים לרתיחה וסוגרים את הגז.
מערבבים את הפסטה עם השמנת ומגישים.