לןגן

פסטה מוקרמת

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 29/06/2016 | 17:21
פסטה מוקרמת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים חבילה פסטה לפי הוראות יצרן (כל צורה שתבחרו), מסננים היטב ומניחים בצד

  2. קוצצים בסלייסר 2 בצלים גדולים ופרסה אחת, מטגנים במעט שמן למשך רבע שעה

  3. מוסיפים חבילת פטריות טריה וחתוכה לפרוסות, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כפית אגוז מוסקט, לאחר 10 דקות מוסיפים 2 שמנת לבישול, מביאים לרתיחה וסוגרים את הגז

  4. מערבבים את הפסטה עם השמנת ומגישים