אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,235
צפיות

שקשוקה על בסיס בצק בתבנית פאי

המתכון של
שקשוקה על בסיס בצק בתבנית פאי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • כוס וחצי מים פושרים
  • חצי קילו קמח
  • כף שמן
  • חצי כף סוכר
  • מעט מלח
  • חצי כף שמרים
  • לשקשוקה
  • ביצים
  • 10 שיני שום
  • כף פפריקה מתוקה/חריפה
  • פלפל חריף ירוק
  • 6-7 עגבניות טריות
  • 10 עגבניות שרי
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, מתפיחים כחצי שעה ושמים בתבנית משומנת מעט ואופים כחצי שעה על 180 מעלות חום.


  • 2

    מטגנים את השום, הפפריקה, הפלפל החריף, העגבניות ועגבניות השרי למשך 10 דקות.


  • 3

    לאחר מכן מרסקים עם מרית (של פירה) ומוסיפים מים, מלח לפי הטעם וביצים ככמות הדרושה.


  • 4

    לבשל כ-10 דקות ולשפוך לתוך בצק.


  • 5

    אפשר להכניס את השקשוקה עם הבצק לתנור לעוד מספר דקות.


1

מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, מתפיחים כחצי שעה ושמים בתבנית משומנת מעט ואופים כחצי שעה על 180 מעלות חום.


2

מטגנים את השום, הפפריקה, הפלפל החריף, העגבניות ועגבניות השרי למשך 10 דקות.


3

לאחר מכן מרסקים עם מרית (של פירה) ומוסיפים מים, מלח לפי הטעם וביצים ככמות הדרושה.


4

לבשל כ-10 דקות ולשפוך לתוך בצק.


5

אפשר להכניס את השקשוקה עם הבצק לתנור לעוד מספר דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים