לןגן

שקשוקה על בסיס בצק בתבנית פאי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 16:17
שקשוקה על בסיס בצק בתבנית פאי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לשקשוקה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, מתפיחים כחצי שעה ושמים בתבנית משומנת מעט ואופים כחצי שעה על 180 מעלות חום

  2. מטגנים את השום, הפפריקה, הפלפל החריף, העגבניות ועגבניות השרי למשך 10 דקות

  3. לאחר מכן מרסקים עם מרית (של פירה) ומוסיפים מים, מלח לפי הטעם וביצים ככמות הדרושה

  4. לבשל כ-10 דקות ולשפוך לתוך בצק

  5. אפשר להכניס את השקשוקה עם הבצק לתנור לעוד מספר דקות