אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,756
צפיות

קובות בורגול

המתכון של
קובות בורגול

קובות שלא מפסיקים לאכול מתכון מבית אבא

  • קטגוריהתוספות
  • מספר מנות30 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 30 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 כפית מרק עוף
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס סולת
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 כוסות בורגול
  • למילוי
  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 יחידות בצל קצוץ
  • 1 כפית כורכום
  • 3 כפיות מלח
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות בורגול כשעה.


  • 2

    לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.


  • 3

    לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.


  • 4

    לחלק לעיגולים.


  • 5

    למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.


  • 6

    לטגן בשמן עמוק.


1

להשרות בורגול כשעה.


2

לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים.


3

לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב.


4

לחלק לעיגולים.


5

למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור.


6

לטגן בשמן עמוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים