לןגן

קובות בורגול

מאת: חמדה פרג', פורסם: 30/03/2016 | 20:40
קובות בורגול

תקציר המתכון: קובות שלא מפסיקים לאכול מתכון מבית אבא

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. להשרות בורגול כשעה

  2. לטגן את הבשר והבצל עם התבלינים

  3. לסנן את הבורגול ולהוסיף את החומרים של הבצק לבצק יציב

  4. לחלק לעיגולים

  5. למלות בכל עיגול במילוי של הבשר טחון ולסגור

  6. לטגן בשמן עמוק