- קטגוריהתוספות
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: תוספות
- זמן הכנה: 2 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקחת את הפולים היבשים להשרות לילה שלם..
-
2
אחכ לסנן ולהרתיח עם מים וכף מלח עד שרך לשים לב שהמים לא יגמרו ולהוסיף מידי פעם...
-
3
לשים בקערה עם המים שנשארו בסיר לטבל בפלפל שחור, מלח, וכמון, ולאכול..
1
לקחת את הפולים היבשים להשרות לילה שלם..
2
אחכ לסנן ולהרתיח עם מים וכף מלח עד שרך לשים לב שהמים לא יגמרו ולהוסיף מידי פעם...
3
לשים בקערה עם המים שנשארו בסיר לטבל בפלפל שחור, מלח, וכמון, ולאכול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים