לןגן

פולים יבשים.. יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/04/2015 | 16:30
פולים יבשים.. יאמי

תקציר המתכון: פולים טעימים ופשוטים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את הפולים היבשים להשרות לילה שלם.

  2. אחכ לסנן ולהרתיח עם מים וכף מלח עד שרך לשים לב שהמים לא יגמרו ולהוסיף מידי פעם..

  3. לשים בקערה עם המים שנשארו בסיר לטבל בפלפל שחור, מלח, וכמון, ולאכול.