לערבב את כל מרכיבי החריף במעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי - בערך 6 דקות.
המרקם דומה לסחוג - רק טיפה יותר נוזלי.
בהתחלה הצבע יהיה ירוק בהיר ואחרי מנוחה של שעתיים האריסה תקבל צבע ירוק חזק.
ניתן לשמור במקרר בצנצנת סגורה עד שבוע וחצי .
*התמונה היא להמחשה, האריסה הזו מתאימה כממרח , כתוספת לארוחה בשרית ואפילו כבסיס לפיצה (יוצא משגע!!).
1
לערבב את כל מרכיבי החריף במעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי - בערך 6 דקות.
המרקם דומה לסחוג - רק טיפה יותר נוזלי.
בהתחלה הצבע יהיה ירוק בהיר ואחרי מנוחה של שעתיים האריסה תקבל צבע ירוק חזק.
ניתן לשמור במקרר בצנצנת סגורה עד שבוע וחצי .
*התמונה היא להמחשה, האריסה הזו מתאימה כממרח , כתוספת לארוחה בשרית ואפילו כבסיס לפיצה (יוצא משגע!!).