לןגן

אריסה ירוקה חריפה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 19/10/2015 | 21:00
אריסה ירוקה חריפה

תקציר המתכון: אריסה ירוקה חריפה , ביתית וכל כך קלה להכנה ! פחות מ-10 דקות עבודה!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבי האריסה

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי החריף במעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי - בערך 6 דקות. המרקם דומה לסחוג - רק טיפה יותר נוזלי. בהתחלה הצבע יהיה ירוק בהיר ואחרי מנוחה של שעתיים האריסה תקבל צבע ירוק חזק. ניתן לשמור במקרר בצנצנת סגורה עד שבוע וחצי . *התמונה היא להמחשה, האריסה הזו מתאימה כממרח , כתוספת לארוחה בשרית ואפילו כבסיס לפיצה (יוצא משגע!!)