אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,754
צפיות

קינואה והפתעות

המתכון של
קינואה והפתעות

ארוחה שלמה בסיר ריחני ומדהים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • סלסלת פטריות חתוכות או פטריות משימורים מסוננות מנוזלים
  • קופסת חומוס שלמים משימורים מסוננת מנוזלים
  • 1 גזר מגורד
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • כוס קינואה
  • מלח, פלפל שחור וכף אבקת מרק עוף (לא חובה)
  • אפשרי כף סילאן
  • להגשה מי שאוהב חריף להוסיף טבסקו ולערבב
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן.


  • 2

    להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.


  • 3

    להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות.


  • 4

    להוסיף את הקינואה ולערבב.


  • 5

    להוסיף תבלינים ולערבב.


  • 6

    להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים).


  • 7

    לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות.


  • 8

    לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.


  • 9

    מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב.


1

בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן.


2

להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.


3

להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות.


4

להוסיף את הקינואה ולערבב.


5

להוסיף תבלינים ולערבב.


6

להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים).


7

לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות.


8

לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.


9

מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים