תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר ריחני ומדהים
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן
להוסיף את השום ולהמשיך לטגן
להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות
להוסיף את הקינואה ולערבב
להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים)
לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות
לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות
מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב