- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 תפו"א גדולים מבושלים ומעוכים לפירה
-
-
-
-
-
-
-
כף שטוחה תבלין ראס אל חנות
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה בצל ושום וטוחנים למצב בנוני.
-
3
2)מוסיפים את התערובת לבשר ומערבבים עם הידיים .
-
4
3) מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים .
-
5
4)מטגנים עם מעט שמן את הכל מחבת עד להזהבה ועד שהכל ממש מבושל .
-
6
5)מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה.
-
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
-
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
-
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
-
10
בהצלחה.
1
.
2
1) מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה בצל ושום וטוחנים למצב בנוני.
3
2)מוסיפים את התערובת לבשר ומערבבים עם הידיים .
4
3) מוסיפים את התבלינים ושוב מערבבים .
5
4)מטגנים עם מעט שמן את הכל מחבת עד להזהבה ועד שהכל ממש מבושל .
6
5)מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה.
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
10
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים